IKÄRIRAPORTTI:
fantastinen vakitalaisjoukkio helteisessä kisaviikonlopussa & hyviä suorituksia tuomisina


Viikonloppuna Kirkkonummella tanssittiin Ikäkausimestaruuskisoissa senioriluokkien SM-titteleistä ja muista ikäkausimestaruuksista. Vakitalta osallistui ennätysmäärä pareja mukaan eri luokkiin ja monen vuoden tauon jälkeen kerättiin Cavalier Järvenpään kanssa yhteisjoukkueet sekä lapsiin että junnuihin joukkuekisoissa! Vakitan parit nappasivat upeita SM-mitaleita, vaikkakin tällä kertaa se kaikkein kirkkain jäi saavuttamatta. Myös muita mahtavia finaalisijoja sekä onnistumisia nähtiin parketilla pariemme toimesta.

Seniori 3 SM:
Teuvo & Raija olivat lattareissa lähellä täydellistä onnistumista, kun pari jälleen kerran lähti taistelemaan mestaruudesta. Tällä kertaa tuloksena oli hienon finaalin jälkeen SM-hopea! "Tavoite oli tanssia hyvällä energialla kaikki kierrokset ja onnistuttiin siinä. Tulokseen olemme tyytyväisiä, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Nämä olivat kevään viimeiset kisat ja tulemme nyt pitämään pienen tauon ja sitten palataan taas hommiin," pari kommentoi onnistuneen kisan jälkeen.

Myös Hannu & Pirjo tanssivat tämän luokan finaalissa ja tanssivat upeasti sijalle 4. Pari osallistui lauantaina myös vakiokisaan, jossa sielläkin he tanssivat hienosti finaaliin ja sijalle 6. "Ollaan tyytyväisiä tuloksiin, vaikkakin sijoitukset olivat samat kuin viime vuonna; vakiot ja lattarit menivät viime vuonna toisin päin tulosten osalta. Aikataulut toimivat hyvin ja kisajärjestäjä oli huomioinut monia tarpeellisia asioita. Kaunis kiitos valmentajillemme Tiina Toyoki-Nuutiselle, Miko Sirolinnalle, Anton Kurttilalle & Nina Andersonille sekä Mika Jauhiaiselle. Lisäksi haluamme kiittää ryhmätuntiopettajiamme Pate Nuutista ja Tea Kantolaa. Tästä on hyvä jatkaa treenaamista ja siirtää keskittymistä tekniikasta läpivienteihin," pari kiitti kisaviikonlopun jälkeen.

Muut tämän luokan tulokset: Jarmo & Liisa vakioissa 12/27, Pentti & Tarja lattareissa 15/19 ja vakioissa 13/27 sekä Veikko & Satu lattareissa 13/19 ja vakioissa 17/27.

Lapsi 2 E-C:
Krisjanis & Betty tanssivat loistavan kisan sijoittuen jaetulle sijalle 9.! Kilpailuun starttasi yhteensä 34 paria, joten Krisjanis ja Betty urakoivat pitkän päivän aina semifinaaliin asti. Pari jaksoi esiintyä iloisesti ja tanssiaan koko ajan parantaen. Kilpailussa tanssittiin 6 tanssia, eli E-luokan tanssit.

Juniori 1:
Vain vähän aikaan yhdessä tanssineet Wiljami & Jade osallistuivat ensi kertaa isoihin kisoihin. Vain muutaman viikon foxin ja rumban opettelun jälkeen pari lähti rohkeasti hakemaan kisakokemusta isoista kisoista. Rohkeus kannatti, sillä pari onnistui tekemään parhaan kisasuorituksen! Tällä kertaa se ei kuitenkaan vielä riittänyt jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta, mutta pari oli tyytyväinen suoritukseen. "Aluksi jännitti kovasti, mutta sitten jännitys helpotti ja oli superhauskaa! Kivointa oli itsensä voittaminen ja kun päästiin näyttämään isolle yleisölle meidän taitoja," pari kommentoi kisan jälkeen.

Juniori 2:
Nikita & Enni tanssivat 10-tanssikisassa. Pitkästä aikaa isoilla kilpaparketeilla pari onnistui hyvin ja pääsi semifinaaliin asti. "Oli todella kiva tanssia pitkästä aikaa isoissa kisoissa ja ollaan tyytyväisiä omaan suoritukseen," Niksu ja Enni kertoivat kisan jälkeen.

Nuorison lattarit:
Arno & Ina-Linnea tanssivat hienosti ensimmäisissä isoissa kisoissaan sijalle 15/17.

Yleinen lattarit:
Esa & Milla tanssivat semifinaalissa, mutta jäivät niukasti ulos finaalista ollen sijalla 8/19. Atte & Anni tanssivat kisassa sijalle 16/19.

Sen 2 SM:
Rene & Anneli tanssivat hienosti vakioissa semifinaaliin sijalle 10/17 ja lattareissa niinikään semifinaaliin 11/26. Carlis & Darta olivat vakioissa 17/17 ja Per-Erik & Heli tanssivat lattareissa sijalle 19/26.

Sen 4 SM:
Timo & Liisa vakioissa 13/17, Olavi & Tarja lattareissa hienosti finaalissa 6/13 ja Ensio & Nea lattareissa 11/13.

JOUKKUEKISAT:
Vakita keräsi lapsi- ja juniorijoukkueet yhdessä Järvenpään Cavalierin kanssa (CaVakita!). Oli mahtava nähdä hyvää meininkiä ja upeaa yhteishenkeä kaikilta joukkueilta! Lasten joukkueeseen Vakitalta osallistuivat Krisjanis & Betty sekä Aleksi & Vivian. Joukkue jäi harmittavasti ensimmäiselle kierrokselle ollen ensimmäinen semifinaalista karsiutunut joukkue, semifinaali jäi vain yhden tuomarimerkinnän päähän!

Juniorijoukkue sen sijaan tanssi aivan upeasti finaaliin ja siellä sijalle 6! Tässä joukkueessa Vakitalta tanssi Niksu & Enni ja Wiljami & Jade. "Joukkueen yhteistyö toimi hyvin ja saatiin esittelytanssikin treenattua kasaan. Joukkuekisan taso oli tosi kova ja silti päästiin kuudenneksi, joten olemme tyytyväisiä tulokseen," Vakitan tanssijat kommentoivat fiilistä.

Tästä on hyvä jatkaa kesän treeneihin ja kohti seuraavia kisakoitoksia! Nähdään Vakitan kevätjuhlassa ti 22.5.

   Seuraa Vakitaa Facebookissa!

Vakitan tanssisalilla vapaaharjoitteluvuoroja joka päivä!

 

Katso salivuorot >
Hinnat ja ohjeet treenaajille >

 

10-tanssipräkä tiistaisin
kello 19.30 - 21.00
Tervetuloa treenaamaan!


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna